Om du møter nerden på veien, drep ham

En sprut av tanker og ideer fra [Patton Oswalt]. Tl;dr – versjonen: Popkulturfandomen har blitt mainstreamet, kommersialisert og er på vei til å bli grunnere enn en sølepytt. Dette lover ikke godt for den nødvendige nydannelsen av kreative sjeler. Geek Culture må dø, slik at den kan gjenfødes.

ETEWAF nå!

Underholdningsindustriens beiting på undergrunnen er et velkjent fenomen. (En skål for de herrer HipHop og [Punk]; måtte de hvile i fred) Men det er fragmenteringen og nettverkingen av den globale nerdingen har gjort nerderiet universelt, en grasrotkultur av deltakere som lar seg forføre til å fordype seg i popkulturen de får servert, men som også danner en dyp tilknytning og et eierskap til materialet de tar til seg. Selv de store mediekonsernene må nå frykte og respektere nerdenes vrede, og gi dem et minimum, eller ihverfall en illusjon av medskapning – fordi nerdene nå er det samme som publikum.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English