Møtevirksomhet

[Fantasiforbundet] avholder sitt landsmøte til helgen – det inkluderer et forberedende seminar i Møllergata, og viktigst av alt, prosjektforumet. Møt for å en unik mulighet til å lære om organisering, se hva som kommer av aktiviteter i 2011, og sleng din egen fantasi med i gryta.

Mens du er i gang, sleng deg også innom den 25. inkarnasjonen av [Science-Fictionfestivalen NorCon] i Oslo, hvor du kan møte Alastair Reynolds (som signerer på Outland Østbanehallen på lørdagen), Øyvind Myhre og Jørn Uno Myrvoll.

Eller har du planlagt å desertere til Danske [Fastaval] eller [Gothcon] i Sverige? Vi lover å ikke si det til noen, hvis du sender oss bilder og forteller oss hvordan det var.

EDIT: Oooog sist men ikke minst: Denne helgen er det [Prolog] i Västerås; sjekk presentasjonen fra [Playground Magazine her] og følg stasen på [twitter @lajvkonvent]

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English