Grenselandet

Laivfestivalen Grenselandet gjentar suksessen fra debuten i 2010, og grensecrewet melder følgende:

***

LAIVFABRIKKEN and FANTASIFORBUNDET presents

GRENSELANDET
Kortlaivfestivalen 2011

Grenselandet er en kortlaivfestival over to dager i Oslo. På festivalen kan du prøve korte og spennende spill fra Norge, Hviterussland og Europa. Gjør deg klar til korte og intense rollespillopplevelser!

Grenselandet is an international short larp festival in Oslo. Here, you can experience short and intense larps from Norway, Belarus and Europe. Get ready for short and intense roleplaying!

Grenselandet finner sted 28. og 29. oktober på Chateau Neuf på Majorstua. Vi spiller en pulje på fredagen fra 17-21, og to puljer på lørdag. I lunsjen blir det et kort seminarprogram om bruken av laiv som metode internasjonalt,
og på kvelden blir det en skikkelig fest. I hver av puljene blir det flere spill å velge mellom.

Det endelige programmet er ennå ikke klart, men vil bli annonsert her og på laivfabrikken.no så snart det er spikret. Vi kan skilte med finalistkandidatene i The Belarussian Larpwriter Challenge, spennende nye spill fra Norden og noen Osloklassikere til glede for nye spillere.

Vi inviterer nye og gamle laivere, Oslofolk og utebysfolk, nordmenn og utlendinger til en lavterskel laivfestival. Arrangementet er gratis, og det er fullt mulig å delta bare på noen av arrangementene. Etterhvert som programmet blir klart er det mulig å melde seg på de enkelte programpostene, men det er også mulig å dukke opp uten å være påmeldt. Vel møtt!

Grenselandet, Oslo international short larp festival, takes place at Chateau Neuf in Oslo, octover 28th and 29th. We´ll play one group of larps on friday from 17 to 21, and two groups of larps on saturday. During the lunch we´ll host a short seminar programme on the use of larp as a method, and the event will be concluded with a party saturday night.

The exact larps aren´t decided yet, and will be announced here and at laivfabrikken.no shortly. However, we can guarantee that the finalist candidates of the Belarussian Larpwriter Challenge, some exciting new Nordic games and some Oslo classics will be among those you can try. There´ll be at least one game played in english available at all times at the festival.

We hereby invite old and new larpers, norwegians and foreigners, young and old people to an accessible larp festival. The festival is free of charge and it´s possible to take part only in some of the larps. Signup for each game in advance is possible, but not necessary. This will be made available later. We hope to see you there!

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English