Gled deg til spillet vårt. Ellers.

I serien «hvordan ikke skaffe presseomtale til spillet ditt» linker vi i dag til denne pressemeldingen fra Spillkritikerlauget.

I kjølvannet av denne prosessen har de utvalgte mediene mottatt et skjema som skal fylles ut, der Electronic Arts ønsker utdypende informasjon om personen som skal anmelde Battlefield 3. I skjemaet vil Electronic Arts blant annet ha telefonnummer og kontaktinfo til anmelderen. I tillegg ønsker de å vite om anmelderen er en fan av Battlefield-serien, fan av den konkurrerende spillserien Call of Duty, og anmelderens karakter på tidligere Battlefieldspill. De ønsker også å vite hvorvidt anmelderen gleder seg til Battlefield 3.

Vi minner den nå behørig avskrekkede spillskaper om at Spillskaperlaget står klar til å hjelpe deg med gode råd, utforming av pressemeldinger og konsulentuttalelser som nesten helt sikkert ikke pådrar deg kritikervreden.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English