Spør ikke hva Arcon kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for Arcon

enlisttodaydarthI går ble jeg gjort oppmerksom på det foreløpig er påmeldt null (0) rollespill til årets Arcon. Det synes jeg er en aldri så liten skandale i festivalens 30. jubileumsår.

Her trengs det et skippertak!

Har du en modul i magen? Kan du tenke deg å spillede? Vet du om noen kule spillederløse indiespill? Kanskje du vil sette opp et foredrag eller paneldebatt?

Det finnes mange ferdigskrevne moduler til alle mulige spill rundt omkring på nettet.

Danskene har fått til noe vi i mange år har snakket om her hjemme, nemlig å lage en mer eller mindre komplett database med moduler til alle mulige og umulige spill. Den heter Alexandria.dk. Det er bare å klikke seg inn, finne frem til en modul du synes virker spennende, og melde den inn til Arcon.

Nørwegian Style-bloggen ligger det en rekke korte spill, mange av dem spillederløse, som du kan arrangere.

Eller du kan skrive en modul selv (det er mulig, selv om det bare er drøye to måneder igjen til festivalen). Her er noen tanker om prosessen rundt det å lage eventyr til rollespill.

Norges største spillfestival varer i år fra 20-23. juni. Besøk Arcons hjemmesider her.

Gå til hjemmesidene og meld deg på. Der kan du også melde på ditt arrangement. Har du spørsmål eller innspill kan du sende disse til programutvalg@spillfestival.no.

Du kan levere inn bidrag helt opp til samme uke kongressen avholdes, men hvis du vil være med i scenariekonkurransen er fristen 1. juni.

Jeg håper på å se en god miks av moduler til tradisjonelle spill, indiespill, friformscenarier og annet snask på årets festival. Jeg håper å se engasjerte modulforfattere, spilledere og spillere. Her har jeg opprettet en Facebook-gruppe for folk som vil skrive moduler og småspill til Arcon og andre festivaler: Scenarieforfattere.

Hepp!

PS: Kjære Arcon: hva med å være litt tidligere ute neste år med å ta direkte kontakt med potensielle scenarieforfattere, folk som har levert tidligere osv? Hva med å være litt mer positivt fremoverlent i sosiale medier? Hva med å synes? Hva med å se til Danmark og Fastaval?

Comments

  1. Positivt at du tar opp din utfordring og arrangerer Lutring! Selv skriver jeg urealist-scenariet «Kremen» og arrangerer det.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English