Det skjer…

I Oslo i høst!

Ta frem viskelær og lysfast tusjpenn og fyll høstkalenderen din med følgende:

(Artikkelen oppdatert 10.09 med Mini-Arcon og rollespilldag på biblioteket!)

Bilde: Blackbox Deichman

Bilde: Blackbox Deichman

Blackbox Deichman avholder i kveld, 09. september, kortlaiven Sarabande – gjør et besøk på en cafe på Montmartre i det 19. århundre – spillet spilles ved at «deltakerne kommuniserer ved hjelp av kunst, snarere enn med språk.» Sjekk også innom her for informasjon om andre spill ved Deichman.

Bilde: Ares' spillbibliotek

Bilde: Ares’ spillbibliotek

Spillklubben Ares er godt i gang med høstens spillinger. Usikker på hva du skal spille, eller hvem du skal spille det med? Si hei til medlemmene på facebook.

Bilde: NerdNite

Bilde: NerdNite

Noen (TM) har bestemt seg for å bringe Nerd Nite til hovudstaden. Første gang var 27. august; neste gang blir 30. november. Følg med på nettsiden her.

Aniara

Science Fiction-foreningen Aniara avholder møte i morgen den 10. september. Stikk innom bokkafeen ved Studentersamfundet for å prate og møte likesinnede fantaster.

Bilde: JenteCon

Bilde: JenteCon

Den 14. september avholdes JenteCon den femte på Kringsjå. Program er nå oppe her.

Kom! Kom! Gammel gamer? nysjerrig førstegangsspiller? Kom redd en tiger, gå i Christianias gater, spreng et kjøpesenter, finn ett magisk sverd eller noe helt annet!

34192H2PNRKK4

Neste uke, 20. september, inviteres det til Mini-Arcon, sommerens store spilleventyr i reprise, men i et mer håndterlig format; kombineres med årsmøte i foreningen Arcon.

logo

De involverte har drevet diskret rekruttering av spilledere en tid, og den 27. september er det tid for rollespilldag på Bekkestua bibliotekpåmelding innen 23. september.

Bilde: fabula.no

Bilde: fabula.no

6. oktober inviterer spillskaper Mørkrid til den første mesterklassen 2014åtte samlinger for spillarrangører og spillskapere.

Grenselandet2014

17. oktober er det tid for den årlige internasjonale kammerlaivfestivalen Grenselandet på riksscenen ved Schous kulturbryggeri.

desucon

Bilde: Desucon

På Youngstorget er Oslo Kongressenter vert for Desucon den 25. oktober. Desucon Cosplay og Japan er møtepunktet for kostymerte ekstragavansaer og japansk kultur.

Oslos rollespillere møttes i august for å gjennomgå og bedømme den nye utgaven av D&D i plenum; det gikk så bra at man forsøker seg med et nytt spillprat-treff 25. november.

Men, hva med…

Noe vi ikke har tatt med? Finnes det liv utenfor Oslo også? Meld fra, og vi vil utbasunere det for alle og enhver her og på våre sosiale medierør.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English