Lesestoff for helgen

Våren er her, og det er tid for å flytte ølmuskelbyggingen til parken med en god bok. Eller til kjelleren for å knaske antihistaminer. Vi har allerede plugget årets Knutpunktbok – men få også med deg Matthijs Holters fascinerende drøvtygging av stoffet på laivforum.org.

[Link]

Om du savner mer håndfast lengre lesestoff, kontakt din lokale Hyperionforening for utlevering av det nyutsendte medlemsbladet Pegasus; blekka skal etterhvert også bli å få som .pdf her:

[Link]

Hvis du er mer timewaster-typen, og ikke har alt for mye følelser investert i minner om fordums lesning av engelskpråklige fantasy- og scifi-paperbacks, henviser vi deg til  Good Show Sir, en nettside i hånlig-kommentar-sjangeren – den stolte arven etter Beavis og Butthead synes å ha fått en nærende petriskål å utbre seg på i internettet.

[Link]

The Escapist leverer som vanlig, og bringer deg omtale, utdrag fra og en kyndig vurdering av den knakende gode håndboken Kingdom of the Occult – en bok så fullpakket med Magjicke at den ble skrevet i 2008 av en fyr som døde i 1989.

[Link]

For de dansklesende blant oss bør også nevnes to førstenumre av danske spillfanzines – Æra og Rolle|spil:

[Link]

[Link]

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English