Kulturboikott på gamersk?

Egentlig en svært hypotetisk problemstilling, ettersom israelske spillprodukter er nokså ukjent i Norge – men kanskje man har noe å lære av å ta debatten? Det begynte med studentparlamentenes og universitetenes ønske om å ta avstand fra Israel gjennom akademisk boikott, og spredde seg til resten av debattland; uenigheter om riktigheten av slike aksjoner blusser opp ved hvert nye blodbad eller mord.

[Link]

Eller? Det kan godt tenkes at det finnes spill som impliserer eller åpent gir støtte til krigsforbrytelser i midtøsten. Bør man da peke på det og oppfordre til å styre unna dem? De til tider heftige angrepene på spill som «forherliger vold» strekker seg sjelden så langt som til å fordømme spill som fremmer en voldsforherligende politikk. Er det slik at det er lettere for kulturmenere å agere politisk korrekt enn å ta et politisk standpunkt?

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English