Kulturministeriet lytter

På Litteraturhuset i Oslo i dag; Anniken Huitfeldt er tilstede på åpent møte, hvor det skal snakkes om [kulturprioriteringer]. Frepperne, med en veksling mellom avlysning av all ikkekommers kultur og nasjonalbombastiske PR-bomber, har tatt mer oppmerksomhet enn de rødgrønne det siste året. Kanskje er dette starten på et forsøk på å gjenvinne tapt terreng?

Møtet fokuserer på saker som ligger landets spillere og Imagonem nærmere enn kulturkanon og nasjonalgalleri – amatørkulturen, kunstlivet, mangfold og lokalt kulturliv. Ikke for det at Munchs høye haller bør gi plass for møter i det lokale rosemalerlaget, men i Den Store Debatten glemmes det ofte at kulturlivet starter i små rom, over et slitt respatexbord, med vafler eller en pils.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English