Slik har de det der

I Polen er det slik at hvis du drikker veldig mye alkohol en dag, blir du veldig sliten dagen etterpå. Det er også slik at hvis du krangler med betjeningen på casinoet og sier «I Norge holder det med førerkort!», betyr det ikke at de slipper deg inn for det.


Mange polakker er slik at man får en følelse av at det er noe mer man burde få tak i der, bak fasaden. Kanskje det bare er jug? Det er mulig de lærer å være litt mystiske og snåle på barneskolen.

De har et veldig bra rollespill som heter «De Profundis». Det ble utgitt på nittitallet, og på nytt nå nylig. Det er kanskje et av nittitallets beste rollespill som jeg ikke har fått spilt. Det handler om å skrive brev hvor det skjer fæle ting med en selv. Litt sånn selvskading via post. Han som lagde det har også lagd brettspillet «Neuroshima Hex», hvor jeg pleier å vinne over pølse-Magnus, unntatt når han får spille blå.

Hvis du skal arrangere et spill på en polsk festival, anbefales det å ta med en stor pakke privat initiativ. Heng opp lapper selv, inviter spillere selv, og finn et rom selv, så kan det funke ganske bra. Hvis ikke, er du bare nødt å drikke mer alkohol, og det har du jo gjort allerede.

Alt er veldig billig i Polen. Derfor er det ikke vits å leie et rom på et dårlig sted hvor du ikke får sove.

Skal du til Polen, prøv å få med deg Karina, verdens kuleste polakk. Hvis du har flaks og treffer vennene hennes også, er alt i boks.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English