Levende rollespill i Palestina

Bilde: petterkarlson.se

Bilde: fra «Till Death Do Us Part», fjorårets arrangment ved samme arrangører, et spill om bryllup på tvers av grenser og kulturer. Les mer om det på petterkarlson.se

Beit Byout? Det er en festival i oktober som følger opp Palestinske Larpwriter’s Challenge, i samarbeid med palestinske og nordiske rollespillere. På programmet er både spilling og workshops i spillarrangering. Nøyaktig hvilke spill som kommer er ikke klart i skrivende stund, men det loves festivalvennlige «kammerlaiver» i teip- og blackbox-stil på engelsk og arabisk.

Fire timer har lenge vært standardformat for festivalspill rundt bord; det ser ut som Grenselandfestivalen (også i oktober!) har vist at tidsrammen som fungerer for å tilgjengeliggjøre bordrollespill også fungerer for levende rollespill. Om bordrollespillere skal ta med seg noe tilbake fra samarbeidet mellom nordiske, hviterussiske, tsjekkiske og palestinske laivere bør det kanskje være at organisasjon og arrangement kan være minst like viktig som selve spilldesignen for å få til et godt spill.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English