Njus!

b00f28e41fc7a4f4499a96a83d53e96f-d5hqrst

Bilde: Chawakarn Khongprasert

Nå som «Jedi» er Storbritannias mest populære alternative religion, var det vel egentlig på tide at noen leverte litt religiøs kunst. Sjekk også et brilliant stykke kontrafaktisk antropologi fra Ryan Britt på tor.com, som leverer et godt argument for at de fleste i Star Wars-universet egentlig er analfabeter.

Arcon tar nå i mot moduler og scenarier til sommerens spillfestival. Send inn tidlig for å maksimere sjansene for ære, berømmelse og premiering.

self.largeFar Away Lands kickstarter var vellykket, og Simian Circle Games jobber nå hard med å levere det fargeglade rolle- og verdensbyggingsspillet. Arbeidet kan følges på bloggen her.

Som med alle komplekse rollespill, har den nye femteutgaven av Shadowrun opparbeidet seg en liste med ting som må fikses – den tradisjonelle erraten er nå tilgjengelig. Samtidig kommer temaboka Run and Gun, for de som trenger en hel regelbok som utelukkende omhandler grov vold til å gjemme for sine bekymrede foresatte.

Chris Birch gjennomførte kickstarteren til tredjeutgaven av Mutant Chronicles med glans, så her blir’e solsystemspennende dieselpunk for alle penga fra Modiphius forlag. Se også intervju på Obskures.de.

Dominaria versus Azeroth: Blizzard tar opp konkurransen med Wizards, og er nå i sluttfasen av betatestingen av Hearthstone. Warcraft-fans har nå ventet i omtrent et år på at det digitale samlekortspillet skal manifestere seg. Faren for nok en ubrukelig kloning av Magic: the Gathering er overhengende, men kanskje en variant med raskere spillrytme og kortere spilletid er akkurat hva ritalin-generasjonen trenger?

Dungeons & Dragons er som kjent en viktig inngangsport til satanisme og hekseri. Guds egen serieskaper, Jack Chick, beviste dette en gang for alle med sin epokegjørende tegneseriepamflett Dark Dungeons. Det var virkelig på tide at den ble filmatisert:

Men Christina Stiles, som akkurat har gjennomført en vellykket crowdfunding av «Medusa’s Guide to Gamer Girls» syntes åpenbart den klassiske djeveltilbedelsen hadde alvorlige problemer med spillbalansen, og vil derfor selge deg en mer strømlinjeformet versjon med flere valgmuligheter. Kickstarteren «The Ultimate Witch and Warlock» til Pathfinder er varslet i månedsskiftet mars- april.

Modulmekking for dummies: Uavhengig av dine ikosahedriske preferanser er det verdt å la seg inspirere av kjendisspilleder Zak Smiths hendige oppskrift, som lar deg skru sammen en rollespillmodul på ti minutter ved hjelp av et par gratis onlineverktøy (blant annet vår favoritt, Donjon) og et utvalg av hans sedvanlige bisarre tabeller. Han anbefaler også Last Gasps nye tilfeldighetsgenerator, som kan gjøre litt mer enn gode gamle Abulafia.

International Tabletop Day! Wil Wheatons webserie Tabletop står bak en internasjonal feiring av um… bordplater? Uavhengig av keitete oversettelser, er det en utmerket serie full av utmerkede mennesker, så klikk deg inn på nettsiden deres for å interagere, involvere, aktivere og alt slikt man gjør i internettrørene. Femte April er dagen!

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English