Forhistorien til Star Wars-triologien, slik den burde vært klippet.

anakin1

Oppdatering, 10.05: Borte. Men noen hvisket visstnok om at Star Wars: episode 3.1, Turn to the Dark Side finnes å få på en slik ond ulovlig torrentnettside som vi ikke vet noenting om.

De tyter stadig nye smuler av informasjon om den nye runden med Star Wars-melking som tar til neste år. Greisiser om titler og hvem som skal være med og kjønnsbalanse og hu og hei er kun et drikkoffer til Goog unna. Et bittersøtt farvel med et ukjent utvalg av elementer som har blitt lagt til gjennom tegneserier, bøker og dataspill – «Expanded Universe» – er en av de mer omfattende nyhetene. Men for mange av oss har Star Wars uansett slått an en litt sur note, siden Lucas slapp tre dampende ruker vi ikke trenger å omtale ved navn her. Og det er dette hvem det nå er som gjemmer seg bak vimeo-brukeren «Double Digits» kanskje kan lappe litt på. I de tre Filmene Hvis Navn Vi Ikke Nevner ligger det nemlig nok materiale til en gripende liten Verdensromsopera. Mengder med skit har blitt nådeløst skåret bort, og skjæringen har etterlatt en del arr – men dette er allikevel en langt, langt bedre film, og en nådeløs dom over George Lucas’ arbeid med «prequel»‘ene. Ingen kutting kan få Hayden Christensen til å ligne mindre på en trestokk, men kanskje denne versjonen kan overskrive litt av bitterheten, og gi gamle fans noe annet å ha i bakhode når de går til de nye filmene. La helbredelsen begynne.

http://vimeo.com/94473916

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English