Imagolinker!

 

De utrettelige spillskapere Giæver og Holter har nok en gang begått litteratur, denne gangen sammen – leseløve er en serie for et yngre publikum, og nyeste tilskudd er en innføring i rollespill. «En billett til fantasiens verden» lover forfatterne.

Omtale kommer plutselig!

Masse nytt om neste D&D-utgave ble sluppet i forgårs – forsidebilder, publikasjonsplan, ny logo og mer. io9 og Dyvers Campaign har sakene.

Image

Spillfestivalen Arcon har lagt ut programmet sitt, og vi kan konstatere at rollespillarrangører dukker opp allikevel. På programmet er også NM i laivsverdkapm, rikelig med andre bordspill, og AD&D 1st edition gjør et comeback. Vel blåst! Påmeldingen er fremdeles åpen, så kom deg bort der og gjør din del for en storartet festival.

Festivalens spektakulære nye lokaler. Bilde: Arcon

Festivalens spektakulære nye lokaler. Bilde: Arcon

Storium er ett av disse latterlig vellykkede kickstarterprosjektene vi hører om hele tiden nå. Spillskaperne ser ut til å planlegge et mer eller mindre sømløst grensesnitt for rollespilling over nettet. For undertegnede har det sittet litt langt inne å innrømme at spilling via forum, epost og etterhvert konferansesystemer som skype og google pluss kan være noe mer enn et desperat forsøk på å dempe terningtrillerabstinensene for nybakte småbarnsforeldre og antropologer som sitter værfast i det Ny-guineanske høylandet. Men dette ser jo unektelig stilig ut…

Nettverket Rollespill.info har hatt et oppsving i aktivitet, primært på Facebook; om du ikke allerede har vært innom og sagt hei, blir alle sikkert glade om du gjør det nå. For øyeblikket lenkes det både til eventyrleir i august, spillederkurs i juni, og gratis pdfer av et visst klassisk hack’n slash-spill.

Glem heller ikke middelalderfestivalen, som starter 23. mai, og avsluttes med den tradisjonelle festdagen día del orgullo friki 25. mai.

Image

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English