Festivalenes kamp!

Det grumles og mumles om at en kollisjon er i vente; to mektige skip hvis momentum umulig kan la seg bøye av i tide. Det tradisjonsrike nerdetrekket til ArCon risikerer i år å bli forstyrret av animemøtet DesuCon, en situasjon som vi hører de unge av i dag karakterisere som en «massive fail». Hva nu det innbærer.

Men fortvil ikke! Imagonem kommer tilbake med programkoreografier og pinlig presise kollektivtransportruter mellom Ullevål og Oslo Kongressenter, alt taima og tilrettelagt for enhver smak. Hva med brettspill om morgenen, anime til lunsj og japanrock om kvelden? Og hva om de to kunne koordinere biletter og program? Eller vandrende webkamera av kongressområdene på gjensidige storskjermer?

Vi vil forøvrig gjøre det klart at Imagonem heier på Arcon, ihvertfall inntil noen måtte finne på å bestikke oss med annonsepenger eller et anmeldereksemplar av Rogue Trader.

Men alvorlig talt – at det bugner av aktiviteter om sommeren også for de som ikke deserterer til Sørlandet er vel knapt noe å klage over. Om vi må velge, så må vi vel det.

[Link]

[Link]

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English