D&D Player’s Handbook 3 ute

Verket når norske butikker hvert øyeblikk, og lover en rekke nye klasser, raser og regler. Treern er hovedsakelig en bok full av krønsj, med regler og nye egenskaper. Den MMO-aktige fremgangsmåten, hvor man slenger på stadig mer leketøy til spillerne for å holde spillet friskt, ser ut til å holde seg. Så regelhatende friformhippier vil kanskje ikke finne denne verdt det.

Men Game Master’s Guide to skal ha vært overraskende nyttig, og har tatt til seg en del av det som har skjedd i rollespillteori de siste årene. Så hvem vet – kanskje kysttrollmenna er inne i en god periode. De første produktomtalene er oppe, og virker positive. Imagonem kommer tilbake med mer.

[Link]

Comments

  1. Game Masters Guide har vært en stor overraskelse, den er spekket av tips og ideer fra hippiverdenen, og jeg kan bare håpe på at de forsetter å lære fra rollespillhippiene.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English