Ludologiske helgeaktiviteter

Er du i beit for helgeplaner? Frykt ikke – Imagonem planlegger helgen din i Hovedstaden for deg!

For spillinteresserte av alle slag fins det ingen unnskyldning for å gå glipp av helgas store begivenhet – stiftelsesmøtet i Fantasiforbundet. Etter et opprivende årsmøte i foreningen for fantastiske fritidsinteresser, Hyperion, hvor striden til syvende og sist sto om hva den landsomfattende organisasjonen egentlig skal drive med, virker det nå som debatten kan legges død. Fantasiforbundet legger opp til å gjør de tingene Hyperion etter sigende ikke gjør; legge til rette ildsjelers og foreningers prosjekter og arrangementer fra planleggings- og søknadsstadiet til gjennomføringen. Med tilreisende fra hele landet og åpne arrangementer, ligger det an til svære greier på Chateu Neuf i helgen.

– Kalaset starter allerede i kveld, med forberedende seminar på Chateu Neuf fra 1800.

– Selve stiftelsesmøtet, planlagt på samme sted på lørdag 1200-1700 bør også kunne by på overraskelser, ettersom det stadig annonseres etter kandidater til styret.

– Dagen etter arrangerer den nystiftede foreningen nasjonalt prosjektforum i Øvre Slottsgate 2b fra 1300.

[Link]

[Link]

Men ikke nok med det!

/

Den årlige nordiske kongressen for levende rollespill melder at den er fullbooket – men flere plasser kan bli ledige senere. Denne helga kan være din siste sjanse.

[Link]

Årets Knutepunkt finner sted 22-25 april på Fiskeboda, med stive priser men full kost og losji.

/

Om du foretrekker å tilbringe tiden på denne siden av grensa, husk fristen for Innovasjon Norges seminar om utviklingsmulighetene i spillnæringen:

[Link]

/

Kunstkritikk.no er relansert i ny drakt, og skal fra nå av oppdateres daglig; vi håper at spillskapere og arrangører vil gjøre seg bemerket med sine perspektiver på det som ligger an til å være et av Norges viktigste nettfora for debatt om kunst.

[Link]

/

På Deichmanske bibliotek kan man oppleve og lære av fortellergruppa Fabelakt søndag 1400. Om du får mersmak, eller ikke kan denne helgen, gjentas bedriften fram til 16. mai.

[Link]

/

10. april er også siste innleveringsfrist for Reaktors store konkurranse, med grener innenfor både musikk, tekst, tegning, serier, foto og gudene vet hvafornoerart.

[Link]

Comments

  1. invasjon says:

    Åh, vi burde invadere kunstkritikk.no! Takk for informativt innlegg.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English