Hendelser

@ I dag kommer Bioware på foreningen Aniaras spillforum; sted og tid er Sysesalen på Chateu Neuf, klokka 16 18-20.

@ I morgen sparkes den femtende store nordiske laivkongressen [Knudepunkt] i gang i København. Programmet er fullpakket, og tre (gratis nedlastbare) bøker kommer ut for anledningen. Er du en slik en som leser programmer, legger du nok også merke til det lanseringen av det nye europeiske rollespillmagasinet Playground, med blant annet undertegnede blogger i redaksjonen. Alle billetter utsolgt, men du kan jo trøste deg med et Playgroundabonnement, eller til og med følge utskeielsene på nettkanalene.

@ Spillskaperlaget koker nå opp vårens spillsalonger; test det nyeste og kuleste av spillvåren på Sound of Mu allerede før april er over oss! Har du noe du vil teste? Tips tas her på Imagonem, eller på kontakt@spillskaper.no.

@ En måned igjen til deadline for Imagonem #38! Vil det seremonielle deadlinebruddet avholdes som normalt? Vil redaktøren bli tvunget til å følge opp sine trusler om å fylle blanke sider med zombieporno under deadlinebryternes signatur? Hva skal vi da i så fall feire på [lørdag den 19. mars]? Bare professor Slatters vet svaret.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English