Monstrarium til Rollespillet Vandrerne ute

CC-BY-NC-ND Smallscreen

Planeten Terrustor plages av voldsomme magistormer, som forandrer alt: mennesker, dyr, planter og øyer. Omtrent hvert 100.år slår de ut, og ingen slipper unna dem.

Derfor ble Vandrerne stiftet: for å bevare kunnskapen om det som var. De reiser rundt på planeten for å kartlegge, oppklare, undersøke og rapportere. Hver øy inneholder nye utfordringer: mysterier å løse, farer å overvinne, hindre å overkomme. Har DU det som trengs?

Første versjon av Øivind Stengrundets Vandrerne var et bidrag til RISK-konkurransen i 2007. (Årets konkurranse er i gang akkurat nå – sjekk skrivetrådene her!) prosessen med å videreutvikle spillet har siden 2008 blitt dokumentert på n4f.no. Nytt hefte med monsterliste ble ferdig 29. januar.

Som med de fleste andre norske spill med ambisjoner om bokdistribusjon har det tatt flere år å få et forlag til å lage noen positive lyder. Så mens vi venter  på innkjøpsordning eller andre spillfremmende tiltak kan du besøke verdenen Terrustor og laste ned spillmateriale på hjemmesiden.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English