Modulworkshop i april!

Rollespill skrevet for festivaler er et særegent element i spilløkologien. De fyller mange av de samme behovene som kommersielt publiserte moduler, men trenger sjelden å selge seg med fine bilder og populære elementer – markedsføringen begrenser seg til å oppgi spillystem, setting og en god pitch, samt å følge opp spillederne.

Spillfestivalen Arcon har lagt ekstra innsats i å dyrke frem gode moduler, og en gruppe spillarrangører i Oslo har kommet festivalkomiteen i møte med en serie workshops. Den tredje og siste før fristen for å bli med på kåringen av beste modul på Arcon går ut kommer 15. april. Så langt har samlingene resultert i flere påbegynte moduler, referater, og et utkast til struktur, en slags mal for festivalmoduler.

Denne gangen tar skribentkabalen for seg «handouts» – kart og papirer fra spillverdenen, bilder, rekvisitter og annet gøy man kan dele ut for å gi spillere noe fra fiksjonen til å ta og føle på, og strukturutkastet blir underlagt granskning. Sjekk utkastet under, og legg til samlingen i kalenderen.

Trackbacks

  1. […] Modulworkshop Inkluderer dokument med masse tips til con-arrangører. […]

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English