Fantasigründing for gæmliser

Fantasiforbundet holder for tiden en serie åpne kurs i «seniorgründerskolen» – neste temakveld er 26.08. Den omhandler LNU’s kulturmiddelordning, som gjør det mulig å gjennomføre store prosjekter for de som kjenner søknadsskrivingens hemmelige kunst.

Det finnes fremdeles ingen tilpassede ordninger for rollespillarrangører i Norge. Skyldes denne henvisningen til å gresse ved kantene manglende vilje og kunnskap hos bevilgere, eller at spillskapere og arrangører ikke har funnet en form som fungerer for norske forhold? Dataspillutviklere har langt bedre kår – først og fremst fordi sjangeren er vanvittig populær, men også på grunn av det sedvanlige moralske hysteriet over at nye generasjoner gjør rare ting, medieoppmerksomheten som følger med, samt en viss overlapping og smitteeffekt i forbindelse med pengespill- og avhengighetsproblematikk.

Hører vi noen frivillige D&D-avhengige som kan stå fram i Dagbla’?

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English