Solmukohta kaller!

Den ambulerende kongressen for levende rollespill, Knutepunkt/Knudepunkt/Knutpunkt/Solmukohta kommer som navnet indikerer til Finland i år. Registrering åpner straks, og programmet er under utforming. Siste utrop ber potensielle møteledere og debattanter melde seg til en rekke paneler. Emner som antifascistiske strategier i rollespill, design og strategi i utopiske spill, og det evige spørsmålet om å kommunisere med mainstreamen står alle på programmet. Men om du foretrekker å fordype deg i det faglige, er det også plass på paneler om mer tekniske saker, som bruken av lys i blackbox-spilling.

Skal man dømme etter emnene ligger det politikk i lufta i 2012. Besøkende nordmenn vil kanskje til og med ha utbytte av å ha med seg vepsen.no’s ferske rapport om lokale høyreekstreme hatgrupper på innerlomma, og holde utkikk etter den lovede oppfølgeren om venstreekstremismens sorte og rødbrune får.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English