Stangors saga: Day 62

Stangor slay two Great Jaggi, twenty Jaggia, forty Jaggi like it nothing.

Stangor hold fingernails up to mouth and go «WHFFFT.» Stangor no care.

What was big deal before, now matter of course. Day’s work, no sweat. Great Jaggi? Two Great Jaggis? No skin off Stangor back. But Stangor gather many Jaggi hide, scale, bone. Much skin off Jaggi back.

Stangor like when gather bone. Every time, Little Weak Glasses Man in Fake World Game see on «screen»: «STANGOR GET BONE.»

HAHA! Funny. Screen say «BONE.»

Lance not so bad. At first, Stangor no like Lance. Like Sword & Shield, like Hammer. LOVE Switch-Axe. Very shiny! But Little Weak Glasses Man, him say, «All reading say, use Lance! Block, power-attack! Use Lance!»

Lance seem clumsy, stupid to Stangor at first. But Little Weak Glasses Man, him oracle. Him know future. Little Weak Glasses Man have no muscle, little, stupid, blind. But see Mystic Future. Stang hold Little Weak Glasses Man in awe. Him Holy Man.

Stangor know Little Weak Glasses Man imaginary, all dream. Just Game Man. Fake World. Him just dream of Stangor. Little Weak Glasses Man part of Stangor brain, but low in brain, behind front-think. Hiding from Stangor-think. But really just Stangor in back-brain. Good adviser inside Stangor brain. Make Stangor just as wise as Villagers who read. Little Weak Glasses Man read for Stangor, yet him only spirit, shadow, dream-man of Stangor.

But even in dream, Little Weak Glasses Man advise right. Lance very good! Stangor learn move for swing sideways, crash down, stab up. Each good for many monster. But, best, Lance also block. Stangor must learn all block ways. Great Jaggi bite: Stangor block, Dodge. Great Jaggi swing tail: Stangor block, dodge. Must learn all reflex, like soldier.

NO THINK! JUST MOVE!

Funny! Dream-Man, Little Weak Glasses Man, him no can hunt, yet Little Weak Glasses Man give Stangor much wisdom, knowledge of future. Stangor success in hunt prove that spirits not fake but real. Villagers call Stangor superstitious Hunter. But Stangor know — somewhere, in bigger world, is Great Man pulling strings, controlling Stangor, just like Stangor pull strings, control Little Weak Glasses Man.

I ukene fremover presenterer Imagonem en serie gjesteblogger fra Ærverdige Ivan Stang, skriftlærd og radiovert for den internasjonale Church of the SubGenius. Pastoren deler her den oppbyggelige fortellingen om sin gjenoppdagelse av dataspillenes vidunderlige verden med oss.

Si hva du syns!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

christines rant

This is my speaker’s corner where I can rant about popular culture, geeky and general stuff that amaze or irritate me. Many things do. Irritate me, that is.

Realm of Melpomene

"I reject your reality and substitute my own!"

nordiclarp.org/

Online magazine about Nordic style larp

anyway.

"I reject your reality and substitute my own!"

Nordic Larper

Thoughts on scandinavian style live action roleplaying

Nørwegian Style

Norwegian roleplaying games in English